Uw online adres om unieke champagne te kopen!

Inclusief glaswerk, sluitdoppen en sabreerzwaarden

Ben jij op zoek naar een adres waar je online unieke champagne kan kopen?

Onze champagnes zijn uniek en eigenzinnig. Geen grote namen, wel heerlijke champagnes met passie gemaakt door (kleine) familiehuizen.

Heerlijk genieten doe je van de champagnes van mijnchampagnemoment. Zoek jij de plek waar je die ene unieke champagne kan kopen? Zoek niet verder, bestel direct op neem contact op. Wij adviseren u graag!

Over Mijnchampagnemoment

Mijnchampagnemoment is een initiatief van Joshua Klerks

De liefde voor Champagne gaat terug naar 2010, wanneer Joshua voor zijn huwelijk op zoek gaat naar die ene speciale fles. Tijdens zijn eerste weekend in de streek en proeverij van verschillende heerlijke cuvées bij een kleine champagneboer in een geïmproviseerde oude keuken werd het al snel duidelijk. Champagne is fantastisch!

De ontdekkingstocht in de champagnestreek ging verder en hoewel de grote bekende champagnehuizen ook bezocht zijn, is dit absoluut niet te vergelijken met de “kleine onbekenden”. De passie en het enthousiasme dat bij deze champagneboeren leeft, wordt elke keer opnieuw ervaren. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en allemaal planten, oogsten en persen ze zelf de druiven en houden ze zich ook nog bezig met verkoop. Meerdere malen staat de champagneboer zijn verhaal te vertellen met de lieslaarzen nog aan.

Al snel is het plan opgevat de beleving naar Nederland te halen. Graag laat Joshua u kennismaken met de veelzijdigheid van de Champagne, maar daarnaast probeer hij het enthousiasme dat de champagneboeren zo typeert, over te brengen. Champagne is geen zaak van bekende naam. Het gaat om smaak, verhaal en bovenal: Beleving!

Joshua’s Keuze

Mijn bestsellers en favoriete champagnes op een rij