Alle mogelijkheden voor bedrijven op 1 pagina

Relatiegeschenken

Toen ik nog in loondienst was, ontvingen we jaarlijks veel verschillende flessen wijn en champagne die in de tombola onder het personeel verdeeld werden. De medewerkers stonden verlekkerd te kijken naar de Moëts en Pommery’s, maar van wie we die nu eigenlijk ontvangen hadden, geen idee.

Herkenbaar?

Geschenken moeten, als je het mij vraagt, persoonlijk zijn. Ofwel persoonlijk voor de ontvanger en dan dus voor iedereen uniek ofwel een persoonlijke weergave van uw bedrijf. Dit laatste is waar ik u graag mee help. Samen vinden we de unieke champagne die uw merk (en bedrijf) verder versterkt.

Kijk hieronder wie u al is voorgegaan. Maak een keuze uit de mogelijkheden of neem even contact met me op. Ik bespreek heel graag de mogelijkheden!

Joshua Klerks

Gepersonaliseerde eigen etiketten

Laat een onvergetelijke indruk achter

Daan B.V.

Bij Daan wisten ze al wat proosten was. Elke nieuwe plaatsing wordt gevierd met een plop. Sinds 2021 weten ze ook wat genieten is, want na een proeverij op kantoor was het team erover eens. Dit is de cuvée die qua smaak en beleving past bij wat wij willen uitstralen. De huiskleur is oranje, dus vanzelfsprekend is dat de toon van het etiket.

100 jaar Oranje en Rood

Op 14 oktober 2021 bestaat de hockeyclub Oranje-Rood 100 jaar. De naam Oranje-Rood zegt het al: dit zijn de kleuren en daar zijn we trots op. Niet altijd in deze combinatie maar wel altijd vertegenwoordigd in de shirts van onze voorloper-clubs. EMHC (rood) opgericht in 1921 en Oranje-Zwart (oranje en zwart) opgericht in 1933. Bij de hockey moeten kampioenschappen natuurlijk goed gevierd worden. En als je dan 100 jaar bestaat, is het tijd voor een eigen etiket. Tijdens het lustrumjaar is deze cuvée met persoonlijk etiket een jaar lang te bestellen.

  Direct contact opnemen voor een etiket?

  Bel me gerust direct op 06-53936578 of vul uw gegevens hiernaast in, dan neem ik contact op.

  Een persoonlijk etiket moet voor mij vooral passen bij jou, de gelegenheid en/of het bedrijf. Zo ook de champagne die in de fles zit. Voor elk etiket bespreek ik graag de wensen en zal ik 3 cuvées voorstellen die hier in mijn ogen bij passen. Na het proeven, is de keuze aan u. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 30 dagen voor nieuwe etiketten.

  Relatie- en Eindejaarsgeschenken

  Verras uw relaties met een persoonlijke champagne

  Persoonlijk geselecteerde champagnes

  Niets is zo sprankelend als een fles champagne cadeau geven. De relatie voelt de waardering direct. Al jaren mag ik voor veel bedrijven de eindejaarsgeschenken verzorgen. De ene relatie houdt vast aan hun eerste keuze, de andere wil juist graag elk jaar een nieuwe smaak cadeau doen. En zeg nou zelf, het is toch ook gaaf om te kunnen vertellen dat u een eigen champagne importeur hebt die de pareltjes voor je ophaalt…

  Verpakkingen op maat

  Maak het cadeau compleet met een mooie houten champagnekist. Ook hierbij doe ik geen concessies op de kwaliteit. Die is Frans, sluit perfect aan en zorgt ervoor dat uw cadeau nog mooier uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen verpakking te laten ontwerpen om nog meer indruk te maken en op te vallen.

  Persoonlijke boodschap

  Uiteraard wilt u graag dat uw ontvanger weet dat de champagne van u komt

  Persoonlijke boodschap

  Persoonlijk geselecteerde champagne met een verhaal, verdient voor u een persoonlijke boodschap. Een kaart op A5 of A6 waar de ontvanger aan de ene kant alle informatie over de champagne en de familie kan vinden. Op de andere kant uw persoonlijke boodschap met of zonder uw logo. Ik zorg dat het er perfect uitziet en u een sprankelende indruk maakt!

  Proeverij op het werk

  Verras uw personeel of gasten met een sprankelende start van uw actititeit

  Nieuwjaarsborrel

  U hebt een fantastisch jaar gehad. Het personeel heeft zich wederom van de beste kant laten zien. De feestdagen zitten er weer op en dry January is begonnen. Toch kriebelt het, want u wilt uw personeel nog een keer in het zonnetje zetten. Een nieuwjaarsborrel startend met of volledig voorzien van champagne is in mijn ogen de perfecte manier.

  Oplossingen voor horeca

  Verras uw gasten met een bijzonder aperitief!

  Huischampagne

  De mooiste start van een diner is natuurlijk champagne! Uw sommelier gaat naar de gasten en vraagt wat hij/zij hen mag inschenken. “We hebben ook een mooie nieuwe champagne”, en daarna begint het genieten. Een opmaat voor de heerlijke gerechten uit uw keuken. Voor álle relaties geldt een exclusiviteit. Als een ander restaurant in de buurt ook champagne wil afnemen, zal ik dat eerst met u afstemmen.

  Uitleg aan uw team

  De champagnes van mijnchampagnemoment zijn onbekend en dat kan het lastig maken. Ik kom uw team in een half uur klaarstomen, zodat ze alles weten over de champagne die ze schenken.