Oplossingen voor horeca

Hospitality is het verrassen van de gasten met een bruisende avond!

Joshua-34

Huischampagne

De meest bruisende start van een avond goed genieten is zonder twijfel champagne! Aangezien we al meer dan 10 jaar regelmatig genieten van champagne en het openen van de fles nog steeds een lach op onze gezichten geeft, spreken we uit ervaring. De sommelier komt aan tafel en vraagt de gasten wat hij/zij hen mag inschenken. Wanneer er een mooie champagne op de kaart staat, zal dit een extra finesse geven aan de beleving van de gasten. Het genieten kan beginnen. Een opmaat voor de heerlijke gerechten uit de keuken.

De garanties voor de horeca

 • Persoonlijk advies en training van personeel
 • Exclusieve verse champagnes
 • Gebied exclusiviteit
 • Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Joshua-33

Bij deze restaurants kan je al genieten van onze champagnes

Bistro Le Goût Eindhoven
Restaurant 1910 Eindhoven
Nastrium Helmond
Berlage Kitchen & Bar Eindhoven
Restaurant Mei Wah Eindhoven
Restaurant Welp Eindhoven
Lovano Veldhoven
Bob's Traiteur Eindhoven
Restaurant de Koetsier Boxtel
Restaurant Wagyu Kanata Amsterdam
Wine & Nuts Eindhoven
Bar Berta Rotterdam
Braun Wines Ijmuiden
Noorderlicht Amsterdam
Lis Foods & Goods Veldhoven

B2B Oplossingen

Maak een sprankelende en persoonlijke indruk op jouw zakelijke relaties

Opvallen met relatiegeschenken

Toen ik nog in loondienst was, ontvingen we jaarlijks veel verschillende flessen wijn en champagne die in de tombola onder het personeel verdeeld werden. De medewerkers stonden verlekkerd te kijken naar de Moëts en Pommery’s, maar van wie we die nu eigenlijk ontvangen hadden, geen idee.

Herkenbaar?

Geschenken moeten, als je het mij vraagt, persoonlijk zijn. Ofwel persoonlijk voor de ontvanger en dan dus voor iedereen uniek ofwel een persoonlijke weergave van uw bedrijf. Dit laatste is waar ik u graag mee help. Samen vinden we de unieke champagne die uw merk (en bedrijf) verder versterkt.

Kijk hieronder wie u al is voorgegaan. Maak een keuze uit de mogelijkheden of neem even contact met me op. Ik bespreek graag de mogelijkheden!

Joshua Klerks

Gepersonaliseerde eigen etiketten

Laat een onvergetelijke indruk achter

Daan B.V.

Carlos Momentjes

Huys van Goud

Bouwkundig Adviesburo Nijs

Advocaten Familie- en Erfrecht

Mivro Accountants

Hockeyclub Oranje Rood

  Wil jij ook jouw eigen etiket?

  Bel me dan direct (06-53936578) of vul uw gegevens hiernaast in, dan neem ik contact op.

  Een persoonlijk etiket moet voor mij vooral passen bij jou, de gelegenheid en/of het bedrijf. Zo ook de champagne die in de fles zit. Voor elk etiket bespreek ik graag de wensen en zal ik 3 cuvées voorstellen die hier in mijn ogen bij passen. Na het proeven, is de keuze aan u. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 30 dagen voor nieuwe etiketten.

  Relatie- en Eindejaarsgeschenken

  Laat een sprankelende indruk achter op jouw relatie

  Persoonlijk geselecteerde champagnes

  Niets is zo sprankelend als een fles champagne cadeau geven. De relatie voelt de waardering direct. Al jaren mag ik voor veel bedrijven de eindejaarsgeschenken verzorgen. De ene relatie houdt vast aan hun eerste keuze, de andere wil juist graag elk jaar een nieuwe smaak cadeau doen. En zeg nou zelf, het is toch ook gaaf om te kunnen vertellen dat u een eigen champagne importeur hebt die de pareltjes voor je ophaalt…

  Verpakkingen op maat

  Maak het cadeau compleet met een mooie houten champagnekist. Ook hierbij doe ik geen concessies op de kwaliteit. Die is Frans, sluit perfect aan en zorgt ervoor dat uw cadeau nog mooier uitkomt. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen verpakking te laten ontwerpen om nog meer indruk te maken en op te vallen.

  Persoonlijke boodschap

  Uiteraard wilt u graag dat uw ontvanger weet dat de champagne van u komt

  Persoonlijke boodschap

  Persoonlijk geselecteerde champagne met een verhaal, verdient voor u een persoonlijke boodschap. Een kaart op A5 of A6 waar de ontvanger aan de ene kant alle informatie over de champagne en de familie kan vinden. Op de andere kant uw persoonlijke boodschap met of zonder uw logo. Ik zorg dat het er perfect uitziet en u een sprankelende indruk maakt!

  Zakelijke Champagne Masterclass

  Verras uw personeel of gasten met een sprankelende start van uw activiteit

  Nieuwjaarsborrel

  U hebt een fantastisch jaar gehad. Het personeel heeft zich wederom van de beste kant laten zien. De feestdagen zitten er weer op en dry January is begonnen. Toch kriebelt het, want u wilt uw personeel nog een keer in het zonnetje zetten. Een nieuwjaarsborrel startend met of volledig voorzien van champagne is in mijn ogen de perfecte manier.