Het Champagne Proefpanel

Ontdekken van nieuwe champagnes

Prachtige Franse ambiance

Exclusief voor ondernemers

Netwerken in goed gezelschap

Het Champagne Proefpanel (CPP)

Champagne proeven doe je niet alleen. Dus hoewel ik maandelijks mijn bucketlist aan het vervolmaken ben en ik steeds nieuwe families en champagnes ontdek, valt over smaak niet te twisten.

Daarom heb ik jouw hulp nodig!

Het Champagne Proefpanel bestaat uit ondernemers uit heel Nederland. Elke maand laat ik een select deel van het panel gratis kennismaken met een potentieel nieuw maison. Gratis? Ja dus.

Waarom?

Ik wil voordat ik een maison toevoeg aan het assortiment van Mijnchampagnemoment zeker weten dat de champagne qua smaak en beleving ook bij anderen in de smaak valt. Noem het dus letterlijk proefondervindelijk vaststellen of het maison een toevoeging is.

Helemaal geen kosten dan?

Ik vraag je enkel te blijven eten bij de locatie waar de proeverij wordt gehouden. Dit is namelijk een van de restaurants waar je de champagnes van mijnchampagnemoment kunt bestellen en deze ondernemer stelt kosteloos zijn ruimte ter beschikking. Een diner met de aanwezige leden van het CPP is het minst dat we terug kunnen doen. Kostenraming ongeveer 50,- p.p. inclusief BTW voor 3 gangen met wijn en koffie.

Wil jij er de volgende keer bij zijn? Schrijf je dan snel in bij het CPP !