Mijnchampagnemoment – Partners

“Als je snel wilt gaan, ga alleen

Als je ver wilt komen, werk dan samen!”

Lekker eten

Maak jouw moment helemaal compleet met op de champagne afgestemde bites

Bob’s Traiteur

Pure producten en uitdagende smaken!

Bob’s stelt afwisselende menu’s samen met verse maaltijden, salades, soepen en broodjes. Het assortiment bestaat uit een selectie van nationale en internationale delicatessen als charcuterie, wijnen, olijfolies, vinaigrettes en azijnen. Deze producten zijn niet alleen terug te proeven in de versbereide maaltijden, maar ook los aan te schaffen om thuis uitgebreid van te genieten. Reserveren via +31 40 303 26 03

2023_bob_traiteur_01
mijnchampagnemoment_partners_els_keuken_01

Els’Keuken

Met liefde en passie voor jou!

Van je hobby je werk maken, dat heeft Els Roosenbeek een enthousiaste ondernemer uit Veldhoven heeft gedaan. Wat begon met wat eten op Facebook te koop zetten tijdens de lockdown in maart 2020 is inmiddels een gerenommeerd bedrijf. Els’ keuken staat voor gemak met een compleet eigen stijl. Elke dag blijft ze ontdekken en smaken uit alle windstreken met elkaar combineren. Haar dag is geslaagd als haar gerecht een lach op jouw gezicht brengt. Niets is haar te gek: ontbijt, lunch, diner of hapjes op locatie. Staat wat je wilt er niet bij, bel haar dan gewoon even (+31 6 506 58 025).

Mooie locaties

Als je gaat genieten, kun je beter voor een prachtige ambiance zorgen

Bistro Le Goût

De Smaak van Frankrijk in Eindhoven!

Marc Reniers heeft net als ik een voorliefde voor Frankrijk. Met een geschiedenis in de horeca, was het geen verrassing dat hij een uniek concept ging neerzetten in Eindhoven Geen oesters en foie gras maar eenvoudige klassieke gerechten zonder poespas. De echte Franse keuken maar geen haute cuisine. Denk aan geurige stoofpotjes, een goed gevulde quiche, een heerlijke tarte tatin en natuurlijk coq au vin! En dat alles prima betaalbaar zoals het in een bistro hoort te zijn. Reserveren via +31 40 298 90 11

mijnchampagnemoment_partners_bistrolegout_01
mijnchampagnemoment_partners_museum_t_oude_slot_01

Museum ‘t Oude Slot

Het mooiste plekje van Veldhoven!

Sinds 2018 is Hans Sonnemans de Directeur van het mooiste plekje van Veldhoven, het museum ‘t Oude Slot. Gevestigd in een historische boerderij ontdekt u in het museum een grote collectie volkskunst en gebruiksvoorwerpen uit het vroegere leven in de Kempen en de verhalen erachter. Bezoek de wisselende exposities of één van de vele activiteiten. Wandel door de mooie museumtuin met diverse beelden en neem een drankje in het museumcafé met terras. Museum ‘t Oude Slot is de moeite van het ontdekken meer dan waard! Er gelden vaste museumtijden, dus als je het zelf wilt ervaren, kijk dan even op de website.

Ambachtelijke Accessoires

Maak je geluksmoment compleet met mooie verpakkingen en asseccoires

Borrlbaas

Dé leverancier van hoogwaardige en unieke tapasplanken!

Het kersverse BorrlBaas.nl is sinds de oprichting door Sjors van den Heuvel in 2021 dé trendsetter in het ontwerpen van exclusieve tapasplanken waarbij klanttevredenheid in het hoogste vaandel staat. Het team van toegewijde borrlbazen werken hard om constant nieuwe trends op te zoeken en in te spelen op de huidige markt. Zij hebben een uitgebreide assortiment voor al uw exclusieve behoeften. De geweldige combinatie van eiken- of notenhout met keramische tegels zorgt voor een eyecatcher op elke tafel. Ben jij op zoek naar een uniek design?, ook Sjors kan gewoon gebeld worden (+31 6 295 01 827).

mijnchampagnemoment_partners_borrlbaas_01
mijnchampagnemoment_partners_paktu_01

Paktu

Exclusieve verpakkingen met attentiewaarde!

Peter Tuijtelaars, eigenaar van Paktu, is al ruim 35 jaar actief in de grafische industrie. Paktu is ontstaan vanuit de wens om méér te doen met drukwerk. Een verpakking is een unieke kans om een relatie op te bouwen met de ontvanger. Het is een tastbaar middel in te zetten voor productpresentaties of het aanbevelen van je diensten. Door de combinatie van zicht en tastbaarheid laat je een bijzondere indruk achter. Daar krijg Peter energie van! Hij is ervan overtuigd dat maatwerk essentieel is: Personalisatie is de sleutel! Afhankelijk van het product zijn er diverse disciplines nodig. Daarom werkt hij uitsluitend met specialisten op het gebied van design, print en afwerking. Zoek jij een specialist? Bel Peter! (+31 6 514 58 036)

Perfect Huwelijk

Op jullie mooiste dag, moet alles kloppen

Weddingride

Choose a ride, pick a time, make a memory!

Geboren en getogen in een tuindersfamilie op het Limburgse platteland. Frank Korten wist op jonge leeftijd al dat hij piloot wilde worden en na een veel omzwervingen is dit gelukt in 2007. Helaas is dit op 3 april 2020 tot een abrupt einde gekomen door ouderwets mismanagement… “never waste a good crisis”, is hier zeker van toepassing. Hoewel hij geleerd heeft de opties altijd open te houden moest hij tijdens de crisis aanspraak maken op zijn eigen creativiteit en dat is gelukt! Trouwkoppels op hun mooiste dag begeleiden met een unieke oldtimer en Photobooth! Geboren uit een in-de-ijskast-geparkeerd idee dat na 10 jaar eindelijk is ontdooit. Wil je een mooie oldtimer die met liefde is gerestaureerd?, bel Frank dan even (+31 6 551 87 660).

mijnchampagnemoment_partners_weddingride_01
mijnchampagnemoment_partners_bassmitsfotografie_01

Bassmitsfotografie

Een fotograaf met enthousiasme en oog voor detail!

Bas Smits is een enthousiaste fotograaf die veel plezier heeft in het vastleggen van portretten in de familiesfeer. Baby’s, peuters, kleuters, tieners, broers en zussen, hele gezinnen en families, kortom een mooi tijdsdocument van een bepaald moment in iemands leven.  Hij kan een mooie groepspose creëren, een treffend individueel portret maken, een spannende fotoshoot neerzetten of ongemerkt een bijeenkomst vastleggen. Wil u een bepaalde emotie vastleggen? Dat kan in een studio, maar ook op locatie. Hij adviseert over de stijl, het formaat en de materiaalkeuze waarop de foto’s worden afgedrukt. Of het nu  canvas of fotopapier wordt. het resultaat is fantastisch! Enthousiast geworden?, bel Bas direct voor een afspraak (+31 6 120 91 915).

Goede Doelen

Een geluksmoment voor iedereen

Carlosmomentjes

Klein gebaar, groot geluk!

Een gebaar dat voor jou klein voelt, maar voor de ander heel waardevol is. Dat is een Carlosmomentje; klein gebaar, groot geluk. Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. In plaats van allerlei technische handelingen uit te voeren legde de verpleger een hand op Jaap’s schouder en zei ‘It’s okay’. Het zal je niet verbazen dat deze verpleger Carlos heette. Iedereen wil wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Of we doen het al lang en staan er niet stil bij wat het voor een ander betekent. Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. Simpel en leuk. Doe ook mee!

mijnchampagnemoment_partners_carlosmomentjes_01