Beoordeel ons op google
Direct contact +31653936578

Persoonlijke bedankkaart

Persoonlijke bedankkaart

Vanaf  1,95

PERSOONLIJKE DANKKAART MET CHAMPAGNE QUOTE – MAAK JE CADEAU ECHT BIJZONDER

100% Geluksmoment

Echte aandacht, dat is wat we vaak tekortkomen en waar we zo naar snakken. Maak jouw cadeau compleet met een handgeschreven kaart om jouw wensen en dankbaarheid nog meer te tonen.

MOMENT D’ACHAT

Eigenlijk verdient iedereen een persoonlijk aandacht moment. Staat ook fantastisch in een lijstje. Hoe gaaf is het dat iemand elke dag jouw gelukwens kan zien.

Kies hieronder jouw favoriete quote

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

PERSOONLIJKE DANKKAART MET CHAMPAGNE QUOTE
Bij jouw champagne een persoonlijke noot met een geweldige quote, dat krijg je met een dankkaart van Mijnchampagnemoment. Al jaren heb ik zelf verschillende quotes ingelijst in mijn huis hangen. Elke keer dat ik er langs loop, word ik er blij van. Stel je nou eens voor dat die persoon die jij wilt verrassen en bedanken, elke keer eenzelfde emotie krijgt en aan je denkt als hij of zij langs de persoonlijke dankkaart met champagne quote loopt.

INSPIRATION
Mijn grootste inspiratie is mijn vrouw. Zij is degene die me heeft meegenomen naar champagne en zij is degene die de “gewoon omdat het kan” momenten feilloos weet te vinden. Mocht er nou nog een beetje ruimte over zijn, dan zijn Coco Chanel & Napoleon prima vervangers.

HISTOIRE DE LA MAISON
In 2001 ben ik verliefd geworden op mijn vrouw. In 2010 op champagne. Uit dit huwelijk werd ik nog twee keer verliefd (in 2013 en 2016). Samen vormen zij de basis voor mijn familiebedrijf en hoop ik dat we nog veel mooie dingen mogen gaan doen.

Extra informatie

Afmetingen 148 × 105 mm
Dankkaart quote

, , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Persoonlijke bedankkaart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kees KamsteegKees Kamsteeg
15:54 18 Jan 22
Mooie champagnes van verrassende champagnehuizen welke tot dusverre alleen bekend zijn bij "de kenners". En dat tegen prijzen die je doen glimlachen.
Michel WinkelsMichel Winkels
18:23 24 Aug 20
Wat een heerlijke Champagne, de Blanc-de-Blancs van Jorez-Le Brun. Met oud en nieuw dronk ik wel eens Champagne, maar dit was een heel nieuwe ervaring. Dankjewel!Een tip; Wil je meer weten over Champagne? Vraag het dan gewoon! Als de eigenaar (Joshua) begint te vertellen over Champagne dan zie je hem letterlijk opleven.Ik weet al waar ik mijn volgende fles ga halen. Dankjewel Joshua!
Roel CollignonRoel Collignon
20:06 10 Apr 20
Prachtige champagne met een gepassioneerde eigenaar die echt geeft om kwaliteit en beleving. Mijn champagnemoment wat uitzonderlijk goed.
Sander MolenaarSander Molenaar
20:07 06 Mar 20
Laatst een champagne tasting van mijnchampagnemoment.nl mogen beleven @BistroLeGoût. Joshua brengt op een enthousiaste manier zijn passie voor champagne van de ‘kleinere huizen’ over op de deelnemers. Heerlijke onbekende bubbels, leuke feitjes en uitleg over de champagnes en een fijne setting maakten dit een topper van een avond! Zeker voor herhaling vatbaar met een nieuw setje onbekende heerlijkheden!
Gerben van der DoelenGerben van der Doelen
06:23 18 Dec 19
Op de overzichtelijke website een mooie fles champagne besteld als cadeau. De bestelling werd snel geleverd samen met een begeleidend schrijven over het huis en de champagne zelf. Top! Mooi compleet cadeau op deze wijze.
js_loader
Connect
Volgen op LinkedIn
Bedrijfsgegevens
Noord Brabantlaan 303
5657 GB EINDHOVEN
Joshua@mijnchampagnemoment.nl
+31-6-53936578
KVK 6904.5488
BTW NL001.763.272.B.19
DOUANE NL516.493.637.9
BANK NL 33 KNAB 0256 4454 86
preloader

Champagnekist