EVENEMENTEN

Making memories!

Persoonlijk advies

Exclusieve verse Champagnes

Gratis verzending vanaf € 150,-

Voor 16.00 u besteld, zelfde dag verzonden

DIRECT NAAR

CHAMPAGNE MASTERCLASS

Om een champagnemoment volledig op uw smaak af te stemmen, organiseren we proeverijen. U kunt uw moment delen met familie, vrienden, collega’s of een vrijgezellenfeest. Hieronder hebben we onze persoonlijk favoriete dégustations opgenomen. Het is uiteraard ook mogelijk om een passend voorstel te maken voor uw moment.

Tijdens een proeverij nemen we u aan de hand van een presentatie met foto’s en weetjes mee en vertellen we over de oorsprong van de champagne, de familie en het productieproces. Afhankelijk van de keuze in het aantal cuvées zult u in ongeveer twee uur vijf cuvées ontdekken van een door u geselecteerd, of door ons aanbevolen, maison.

Per proeverij staat aangegeven vanaf welk aantal deelnemers deze doorgang kan vinden

Wij hopen u enthousiast gemaakt te hebben en hopen u snel kennis mogen laten maken met de bijzondere wereld die champagne is!

CHAMPAGNERALLY

Naast de eerste ontdekking van champagne van kleinere maisons in het zuiden van de champagnestreek, hebben wij ook kennis mogen maken met Sarah en James. Deze twee, van origine Engelsen, hebben een bed and breakfast in Eclance geopend en hier zijn we erg gastvrij ontvangen. Zij hebben in their early days meegedaan aan verschillende rally’s in Europa en organiseren al jaren voor vrienden een old timer rally. Na een uitnodiging in 2011 hebben we enkele jaren meegedaan en hoewel de tijd nu wat lastiger vrij te maken is, zijn de herinneringen nog steeds waanzinnig!

Rally & Champagne, een combinatie van 2 passies!

Buiten mijn passie voor Champagne die ik al enkele jaren met u deel, wil ik u ook meenemen in een rallyavontuur. Aangezien ik inschat dat old timers niet bij iedereen voorhanden zijn, organiseer ik een plot rally, waarbij mooie routes worden gereden in de champagnestreek en u ook direct kennis kunt maken met enkele maisons en de gezinnen waarvan de cuvées door mijnchampagnemoment.nl worden verkocht. Er zijn slechts twee beperkingen: 1. geen elektronische navigatie en 2. geen race op de openbare weg. Verder staat gezelligheid, saamhorigheid en genieten van champagne voorop!

Hoe doet u mee?

Op de productpagina, vindt u het product Champagnerally. Deze dient minimaal per twee te worden afgenomen, simpelweg omdat er voor een rallyauto een bestuurder en navigator vereist zijn. Uiteraard zijn bijrijders van harte welkom, maar reken erop dat het navigeren en rijden dusdanig intensief zijn, dat gezellig kletsen in de auto tijdens de rally bijna onmogelijk is.

Na inschrijving (afname van het product) ontvangt u een bevestiging. Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 5 teams) gaat de rally door!

IK GA MEE OP AVONTUUR