Champagne Masterclass

Leer alles wat je moet weten over champagne en vind jouw favoriet

Joshua-22

Begeleiding door onze Champagne Enthousiasmeur

Joshua-33

Exclusieve verse Champagnes

Joshua-19

Geschiedenis van Champagne

Joshua-30

Historie van de Familie

Champagne Masterclass

Al meer dan 12,5 jaar plop ik met grote regelmaat champagne en ik kan je vertellen: dat gaat nooit vervelen. Champagne is voor mij nog altijd feest en zodra de fles opengaat, krijg ik de kriebels in mijn buik. Hoewel champagne de laatste jaren sterk in opkomst is, is het toch nog geen vast onderdeel van onze rituelen. Dit komt mede door veel onbekendheid en vooroordelen over champagne. Zo “vinden” veel mensen dat het echt alleen met heel speciale gelegenheden kan. Met als gevolg dat dat flesje dat ze nu krijgen, minimaal 3 jaar in de koelkast ligt, omdat dit moment maar niet komt.

Bij Mijnchampagnemoment vinden we dat er veel meer momenten zijn die het verdienen om met een glas champagne gevierd te worden en daar vertellen we dan ook graag over.

Om een Champagnemoment volledig op jouw smaak af te stemmen, organiseren we masterclasses. Tijdens een masterclass leer je over de oorsprong en productie van champagne. De familie en hun geschiedenis en uiteraard ook hoe je een champagne moet selecteren en beoordelen. Deze masterclasses zijn te boeken op jouw eigen locatie of je kan je inschrijven voor een van onze georganiseerde masterclasses, zodat je ook alleen of samen met een vriend of vriendin kan genieten.

We hopen je enthousiast gemaakt te hebben en je snel te zien!

Santé
Joshua-13
2024_Mijnchampagnemoment_Masterclass_01

Een kleine ontdekkingsreis

⌚ Geniet ongeveer 2 uur
🍾 van 3 verschillende champagnes
📍 op een locatie van jouw keuze
👬 met minimaal 6 personen
🥂 voor € 44,95 euro per persoon

Champagne Masterclass petit

Je hoeft alleen maar te genieten. Tijdens deze masterclass nemen we je mee in het verhaal van de boer en het productieproces van champagne. Uiteraard nemen we ons eigen glaswerk mee en zorgen we dat de champagne op de juiste temperatuur is, zodat je optimaal de champagnes en de verschillen kan ontdekken.

Champagne Masterclass

This is the one! Wij regelen alles. Tijdens deze masterclass nemen we je mee in het verhaal van de boer, het productieproces van champagne en gaan we dieper in op de verschillen tussen de champagnes. Uiteraard nemen we ons eigen glaswerk mee en zorgen we dat de champagne op de juiste temperatuur is, zodat je optimaal de champagnes om deze verschillen te ontdekken.

2024_Mijnchampagnemoment_Masterclass_02

De masterclass voor genieters

⌚ Geniet ongeveer 3 uur
🍾 van 5 verschillende champagnes
📍 op een locatie van jouw keuze
👬 met minimaal 5 personen
🥂 voor € 59,95 euro per persoon

2024_Mijnchampagnemoment_Masterclass_01

De masterclass voor enthousiastelingen

⌚ Geniet ruim 3 uur
🍾 van 5 verschillende champagnes
🤩 bijpassende bites en wat verrassends
📍 op een locatie van jouw keuze
👬 met minimaal 5 personen
🥂 voor € 89,95 euro per persoon

Champagne Masterclass grande

Wil je echt helemaal in de watten worden gelegd? Boek dan deze masterclass. Niets laten we aan het toeval over en dus matchen we de bites bij de champagnes en nemen we meer dan uitgebreid de tijd om jullie te laten kennismaken en genieten!

Sommelier Tasting

De Sommelier tasting is speciaal voor de professional. Ontdek waarom zoveel restaurants al werken met de cuvées van Mijnchampagnemoment en sluit je aan bij de bruisende beweging die we hebben ingezet met de cuvée van jouw keuze. Ik beloof je: als jouw gast zijn diner start met een van onze champagnes, dan wordt de volgende avond uit al vastgelegd.

31100020_Sommelier_tasting_Eindhoven_01

Voor de wijn en champagneprofessional

⌚ Ontdek 2 uur
🍾 10 verschillende champagnes
📍 op een locatie van onze keuze
👬 met minimaal 10 personen
🥂 voor € 0,- euro per persoon