Carlosmomentjes – Mijnchampagnemoment

Bijzondere momenten vier je samen en kun je nu ook delen

 Laat je inspireren

 Bestel eenvoudig jouw Carlos Champagne

 Geniet van jouw moment

 Wij doneren bij elke verkochte fles

KLEIN GEBAAR | GROOT GELUK

  Gelukslessen

  Inspiratienetwerk

  Carlosmomentjeshuis

STICHTING CARLOSMOMENTJES

Iedereen ter wereld een Carlosmoment!

WAT IS EEN CARLOSMOMENTJE?

Een gebaar dat voor jou klein voelt, maar voor de ander heel waardevol is. Dat is een Carlosmomentje; klein gebaar, groot geluk. Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. In plaats van allerlei technische handelingen uit te voeren legde de verpleger een hand op Jaap’s schouder en zei ‘It’s okay’. Het zal je niet verbazen dat deze verpleger Carlos heette.

Iedereen wil wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Of we doen het al lang en staan er niet stil bij wat het voor een ander betekent. Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. Simpel en leuk. Doe ook mee!

CARLOSMOMENTJES CHAMPAGNE

Samen ultiem genieten

WAT IS DE CARLOSMOMENTJES CHAMPAGNE?

Jouw donatie | Door ons verdubbeld

De Carlosmomentjes Champagne is de Brut Rèserve van Jorez-le Brun, maar dan voorzien van een prachtig eigen etiket ontworpen door het team van Carlosmomentjes. Een aantal jaar geleden kwamen wij in contact met Jaap en vanaf dat moment zijn we onder de indruk van zijn verhaal en missie. We werden direct een trotse ambassadeur voor het verhaal en stellen we onze relaties in staat kleine financiële donaties te maken.

Om de stichting nog meer te steunen, hebben we tijdens een champagneproeverij met het team een cuvée gekozen die de persoonlijkheid van Jaap reflecteert. Een geweldige champagne met een prachtig etiket, voor een mooie prijs en een heerlijk moment. Wij doneren € 5,- netto en rechtstreeks aan de stichting en samen laten we anderen een klein geluksmoment beleven.

Van elke verkochte fles gaat € 5,- netto naar de stichting!