Beoordeel ons op google

Champagne Wijn Spijs Beleving

Champagne Wijn Spijs Beleving

 125.00 (incl BTW/VAT)

CHAMPAGNE – WIJN – SPIJS – BELEVING

⭐ Beleving 100%

⌚  Zondag 17 november 15.00-20.00
🍾  4 top champagnes
🍷   4 top wijnen
🍲 8 bijpassende gerechten
📍  kookstudio Essence Culinair | Handelsweg 23a Best
👬  maximaal 45 gasten

DE BELEVING

Wij, Wil Zuidhof, Hans Linssen en Joshua Klerks, hebben de handen ineen geslagen om voor u een onvergetelijke ervaring te creëren. Ditmaal zijn de champagnes en wijnen in de hoofdrol en heeft Wil met zijn expertise hier prachtige gerechten bij bedacht. In ruim 4 uur ontdekt u 4 heerlijke champagnes geselecteerd door Joshua Klerks en 4 topwijnen geselecteerd door sommelier Hans Linssen. Alles om u even helemaal te onttrekken van de dagelijkse beslommeringen en voldaan naar huis te laten gaan.

Uiteraard vertellen wij over de geschiedenis van de champagnes en de wijnen en waarom een bepaald gerecht hier nu zo goed bij past. Enerzijds kan dit helemaal complementair zijn, waardoor smaken nog dieper worden. Anderzijds kan het tegenstrijdig zijn om juist bepaalde smaken wat anders te laten overkomen.

Zoals u ziet, is er slechts plaats voor 45 personen. Dan kunnen we de optimale bourgondische ervaring bieden én hebt u lekker de ruimte om te kletsen en te genieten. Bij veel aanmeldingen zal er gewerkt worden met een wachtlijst en wanneer er een nieuwe datum komt, zullen we u direct op de hoogte stellen

28 op voorraad (kan nabesteld worden)

Artikelnummer: 31099004 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

CHAMPAGNE – WIJN – SPIJS – BELEVING

Tijdens de champagne – wijn – spijs – beleving nemen wij je volledig mee in de wereld van champagne, wijn en bijpassende gerechten. Dit volledig verzorgde arrangement vindt plaats op zondag 17 november 2024 van 15.00- 20.00 uur in de kookstudio van Essence Culinair aan de Handelsweg 23 a in Best.

CHAMPAGNE

Joshua Klerks heeft de familie van de champagnes die geschonken gaan geselecteerd: Jean Laurent. De familie Laurent is een van de oudste wijnmakers in het zuiden van de champagnestreek. Hun verhaal is nauw verbonden met Celles-Sur-Ource, een traditioneel dorp in de Côte des Bar. Het bijzondere aan deze familie is dat Jean er bewust voor kiest om champagnes van 1 druif te maken, zodat u echt kunt ervaren welke druif welke smaken geeft.

WIJN

Hans Linssen, een ware wijnkenner en gepassioneerde kok, verwelkomt u op een reis vol smaak en verfijning. Met meer dan 30 jaar ervaring en een onstuitbare passie voor de wijnwereld, verandert hij elke wijnbeleving in een unieke en persoonlijke ontdekkingsreis.

SPIJS

Wil Zuidhof heeft met Essence Culinair zijn passie gevolgd. Bij hem leert u koken door het zelf te doen. Natuurlijk kan niet iedereen koken, dus begeleidt hij u daarbij door demonstratie en instructie tijdens het koken. Omdat wij zelf ook erg van koken en lekker eten houden doen we wel ons best om het niveau van “kokkerellen” te ontstijgen. Wij, Hans & Joshua, hebben hem uitgedaagd om 8 fantastische gerechten te creëren om deze beleving compleet te maken.

BELEVING

De champagne – wijn – spijs – beleving is een initiatief van Joshua Klerks (Mijn Champagne Moment), Hans Linssen (Wijnenspijsbeleving4u) en Wil Zuidhof (Kookstudio Essence Culinair)

Extra informatie

productverdeling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Champagne Wijn Spijs Beleving” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect
Follow Joshua on LinkedIn

Bedrijfsgegevens
Noord Brabantlaan 303
5657 GB EINDHOVEN
Joshua@mijnchampagnemoment.nl
+31-6-53936578
KVK 6904.5488
BTW NL001.763.272.B.19
DOUANE NL007.400.301.69
BANK NL 33 KNAB 0256 4454 86
preloader

Champagnekist