Beschrijving
CHAMPAGNE – WIJN – SPIJS – BELEVING
Tijdens de champagne – wijn – spijs – beleving nemen wij je volledig mee in de wereld van champagne, wijn en bijpassende gerechten. Dit volledig verzorgde arrangement vindt plaats op zondag 17 november 2024 van 15.00- 20.00 uur in de kookstudio van Essence Culinair aan de Handelsweg 23 a in Best.
CHAMPAGNE
Joshua Klerks heeft de familie van de champagnes die geschonken gaan geselecteerd: Jean Laurent. De familie Laurent is een van de oudste wijnmakers in het zuiden van de champagnestreek. Hun verhaal is nauw verbonden met Celles-Sur-Ource, een traditioneel dorp in de Côte des Bar. Het bijzondere aan deze familie is dat Jean er bewust voor kiest om champagnes van 1 druif te maken, zodat u echt kunt ervaren welke druif welke smaken geeft.
WIJN
Hans Linssen, een ware wijnkenner en gepassioneerde kok, verwelkomt u op een reis vol smaak en verfijning. Met meer dan 30 jaar ervaring en een onstuitbare passie voor de wijnwereld, verandert hij elke wijnbeleving in een unieke en persoonlijke ontdekkingsreis.
SPIJS
Wil Zuidhof heeft met Essence Culinair zijn passie gevolgd. Bij hem leert u koken door het zelf te doen. Natuurlijk kan niet iedereen koken, dus begeleidt hij u daarbij door demonstratie en instructie tijdens het koken. Omdat wij zelf ook erg van koken en lekker eten houden doen we wel ons best om het niveau van “kokkerellen” te ontstijgen. Wij, Hans & Joshua, hebben hem uitgedaagd om 8 fantastische gerechten te creëren om deze beleving compleet te maken.
BELEVING
De champagne – wijn – spijs – beleving is een initiatief van Joshua Klerks (Mijn Champagne Moment), Hans Linssen (Wijnenspijsbeleving4u) en Wil Zuidhof (Kookstudio Essence Culinair)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.