Beoordeel ons op google
Direct contact +31653936578

Champagne Rally -Oldtimer Edition-

Champagne Rally -Oldtimer Edition-

CHAMPAGNE RALLY – OLDIMER EDITION –

Champagne 25%, Unieke ervaring 25%, Uitdaging 25%, Gezelligheid 25%

Een combinatie van 2 passies: Champagne en het rijden van een Oldtimer Rally. Wij nemen u mee op avontuur, met een “pijltje-bolletje” routeboek,  naar een van de mooiste streken van Europa: de Champagnestreek. Hier rijd je in je eigen oldtimer een door mij uitgezette route. Deze route voert je door de mooie dorpen, gaat door bossen en zelfs door de velden waar de druivenranken staan. Alles om je even helemaal weg te wanen en optimaal te genieten van de omgeving en de gastvrijheid van de Fransen in de champagnestreek!

LA DATE DU RALLY

Start : Donderdag 22 juni 2023 om 18.00 in de omgeving van Epernay (dit is een mogelijkheid tot kennismaking en om die reden facultatief. De rally zelf start op vrijdag om 08.01 uur)

Einde : Zondag 25 juni na het ontbijt (+/- 6 uur rijden van Eindhoven)

LE MOMENT DE S’INCRIRE (inschrijfmoment)

De inschrijving start vrijdag 12 mei 12.00 uur.

Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij, want hoewel we een wachtlijst zullen aanmaken, leert de ervaring dat alle inschrijvers ook deelnemen.

Kosten € 695,- per persoon (na inschrijving is een aanbetaling van 250,- per persoon verschuldigd)

Deze editie uitverkocht? Er komt gelukkig snel een volgende.

À bientôt, Joshua
Artikelnummer: 31100004 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

CHAMPAGNE RALLY – OLDTIMER EDITION –

Wij nemen u mee op een Frans avontuur, de Champagne Rally – Oltimer Edition! Mooie routes, door een heuvelachtig landschap met opkomende bloemen, op bezoek bij de families waar ik al jaren kom en laat ik u graag het moois zien waarop ik verliefd ben geworden. Gezelligheid, saamhorigheid en genieten van champagne staat voorop!

Bij inschrijving van minimaal 10 auto’s/teams zal de rally doorgang vinden. Om de gezelligheid te borgen, kunnen maximaal 20 auto’s/teams deelnemen. Wees er dus snel bij. Na inschrijving houd ik u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wanneer?

De datum is bekend! De Champagne Rally – Oltimer Edition – zal plaatsvinden van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni 2023.

Op donderdag bent u uitgenodigd voor het diner. Dit start rond 19.00 uur, is niet verplicht en is bedoeld om elkaar alvast te leren kennen.

De Champagne Rally start op vrijdag 23 juni om 08.01 uur en zal u in 6 etappes, met een routeboek  “bolletje-pijltje” langs de mooiste plekken in de champagnestreek voeren.

Kosten?

€ 695,- per persoon

Uiterlijk volledig te voldoen 1 maand voor de rally
Na inschrijving is een aanbetaling van € 250,- per persoon vereist om de plek vast te leggen

Waar?

De rally start in Epernay, het hart van de champagnestreek +/- 4,5 uur rijden vanaf Eindhoven. We eindigen op een onbekende plek +/- 6 uur rijden van Eindhoven (houdt hier dus rekening mee bij het plannen van uw terugreis)

Wat is inclusief?

Alle overnachtingen, maaltijden inclusief drankjes (tijdens de maaltijd), organisatie, wegenkaarten, de MCR-Champagne, mooie prijzen, en gezelligheid. Bijna alles dus

Wat is exclusief?

Benzine, verzekering (auto, schade en ongelukken) en eventuele persoonlijke uitgaven

Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden van Mijnchampagnemoment Champagne Rally – Oltimer Edition zijn van toepassing. Deze kunt u hier bekijken. Bij inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Champagne Rally -Oldtimer Edition-” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Kees KamsteegKees Kamsteeg
15:54 18 Jan 22
Mooie champagnes van verrassende champagnehuizen welke tot dusverre alleen bekend zijn bij "de kenners". En dat tegen prijzen die je doen glimlachen.
Michel WinkelsMichel Winkels
18:23 24 Aug 20
Wat een heerlijke Champagne, de Blanc-de-Blancs van Jorez-Le Brun. Met oud en nieuw dronk ik wel eens Champagne, maar dit was een heel nieuwe ervaring. Dankjewel!Een tip; Wil je meer weten over Champagne? Vraag het dan gewoon! Als de eigenaar (Joshua) begint te vertellen over Champagne dan zie je hem letterlijk opleven.Ik weet al waar ik mijn volgende fles ga halen. Dankjewel Joshua!
Roel CollignonRoel Collignon
20:06 10 Apr 20
Prachtige champagne met een gepassioneerde eigenaar die echt geeft om kwaliteit en beleving. Mijn champagnemoment wat uitzonderlijk goed.
Sander MolenaarSander Molenaar
20:07 06 Mar 20
Laatst een champagne tasting van mijnchampagnemoment.nl mogen beleven @BistroLeGoût. Joshua brengt op een enthousiaste manier zijn passie voor champagne van de ‘kleinere huizen’ over op de deelnemers. Heerlijke onbekende bubbels, leuke feitjes en uitleg over de champagnes en een fijne setting maakten dit een topper van een avond! Zeker voor herhaling vatbaar met een nieuw setje onbekende heerlijkheden!
Gerben van der DoelenGerben van der Doelen
06:23 18 Dec 19
Op de overzichtelijke website een mooie fles champagne besteld als cadeau. De bestelling werd snel geleverd samen met een begeleidend schrijven over het huis en de champagne zelf. Top! Mooi compleet cadeau op deze wijze.
js_loader
Connect
Volgen op LinkedIn
Bedrijfsgegevens
Noord Brabantlaan 303
5657 GB EINDHOVEN
Joshua@mijnchampagnemoment.nl
+31-6-53936578
KVK 6904.5488
BTW NL001.763.272.B.19
DOUANE NL516.493.637.9
BANK NL 33 KNAB 0256 4454 86
preloader

Champagnekist